DENİZLİ / PAMUKKALE - İncilipınar İlkokulu

OKULUMUZ 2-F SINIFININ YAPMIŞ OLDUĞU KAŞIK KUKLALAR OKULUMUZDA SERGİLENDİ

Şbt

Okulumuz öğrencilerinden Ahmet Yunus HAPAK'a lösemi teşhisi konması sonrasında Kızılay işbirliği ile kan ve kök hücre bağışı kampanyası yapılımıştır. Okulumuz velilerinden ve Denizli çevresinden çok sayıda katılımcı ile kan ve kök hücre bankasına katkı sağlanmıştır. Bağışçılara teşekkür ederiz.

Ock

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ KAPSAMINDA AFİŞ VE HİKAYE YAZMA ÇALIŞMALARI YAPILMIŞTIR.

Ara

DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZDA KASIM AYI ETKİNLİKLERİNE BÜYÜK BİR İLGİGİYLE KATILIM SAĞLANDI.

Kas

İNCİLİPINAR İLKOKULU OLARAK 24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI.

Kas

CUMHURİYETİMİZİN KURUCUSU GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ÖLÜMÜNÜN 85. YIL DÖNÜMÜNDE ÖZLEM VE MİNNETLE ANILDI.

Kas

2-8 KASIM LÖSEMİLİ ÇOCUKLAR HAFTASI GEREK OKULUMUZDA GEREKSE ŞEHRİMİZİN EN KALABALIK OLAN NOKTALARINDA KAMUOYUNDA FARKINDALIK VE DESTEK SAĞLAMAK AMACIYLA BAŞARIYLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İNCİLİPINAR İLKOKULU OLARAK CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINA YARAŞIR BİR ŞEKİLDE KUTLANDI.

İLKÖĞRETİM HAFTASI COŞKUYLA KUTLANDI.

Haz

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SENE SONU 4/A,4/D,4/E VE 4/F SINIFLARININ HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI MEZUNİYET TÖRENİ BÜYÜK BİR COŞKUYLA KUTLANDI.

Haz

PAMUKKALE İLÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ OSMAN ÜLÇAY VE HAŞİM ÜLKER İLE HAYIRSEVERLERİMİZ EROL AKÇA VE OSMAN AYDINLI'NIN KATILIMLARIYLA SERGİ,ŞİİR VE TÜRKÜ GECEMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK.VELİLERİN VE İNCİLİPINAR MAHAHALLE SAKİNLERİNİN YOĞUN İLGİSİYLE GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ GECEYE ÇOK SAYIDA DAVETLİ KATILDI.

Mrt

Projemiz ilkokulda öğrenim gören özel eğitim öğrencileri ile aynı yaş grubundaki diğer öğrencilerin birlikte öğrenebileceğini göstermeyi amaçlıyor.Okulumuz E-twinning klübü öğretmenleri Aysel HAPAK ve Sedanur KARADENİZ tarafından birlikte yürütülmektedir.

Amacımız özel eğitim öğrencilerinin aynı yaş grubundaki diğer öğrencilerle birlikte öğrenme gerçekleştirebileceklerini, farklılıkları bir zenginlik olarak görüp bunu avantaja çevirebileceğimizi göstermek. Öğrencilerin iletişim kurma, sosyalleşme, işbirliği, paylaşım, yardımlaşma gibi kazanımlara sahip olmalarını sağlamaktır.

Şbt

OKUL KÜTÜPHANEMİZİN AÇILIŞINI YAPTIK.EMEĞİ GEÇEN OKUL AİLE BİRLİĞİNE,ÖĞRETMENLERİMİZE,VELİLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZIN 102. YILI KUTLU OLSUN

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI